08:30 – 17:00

Maandag t/m vrijdag

Alexanderstraat 10

2011 VE Haarlem

023 751 21 21

Retailstekker: de ICT backbone voor elke retailer. Eén efficiënt systeem voor al uw winkels.

08:30 – 17:00

Maandag t/m vrijdag

Alexanderstraat 10

2011 VE Haarlem

023 751 21 21

Action

Action Non Food gebruikt Retailstekker voor een versnelde Europese uitrol

ACTION

Action Non Food gebruikt Retailstekker voor een versnelde Europese uitrol

Sinds de oprichting in 1993, is Action Non Food een snelgroeiende winkelketen. Ieder jaar werden er zo’n 25 nieuwe vestigingen geopend. In 2011 bestond de keten uit 250 filialen verdeeld over Nederland, België en Duitsland. Sinds de zomer van 2011 is Action een snelle expansie gestart in binnen- en buitenland en had hiervoor een netwerk nodig dat deze expansie kon bijbenen.

Met inmiddels meer dan 1.000 filialen in heel Europa is Action een grote speler in retailland. Toen het bedrijf in 2011 werd gekocht door 3i (een Brits investeringshuis – red.) werd er al gebruikt gemaakt van het Retailstekker-netwerk. “Een geluk bij een ongeluk” aldus Harrie Grent “want door de flexibiliteit van het netwerk kunnen we altijd, overal en binnen een dag een winkel openen. Voorheen gebruikten we Epacity van KPN, daarmee duurde het uitbreiden van het winkelnetwerk soms máánden per winkel. Nu kunnen we op basis van 4G/UMTS een winkel binnen één dag openen als het nodig is”.

VOORDEEL

Flexibeler, Sneller, Beter, Goedkoper…

In iedere winkel maken we nu gebruik van een consumenten xDSL van XS4ALL in combinatie met een 3G/UMTS backup-verbinding. Dit bleek goedkoper, sneller en beter dan e-pacity van KPN. Een aardige bijkomstigheid is dat de SLA en uptime naar bijna 100% is gegaan voor een fractie van de prijs. Doordat Retailstekker gebruik kan maken van VPN-technologie kunnen we ook in het buitenland razendsnel uitrollen.

VOORDEEL

Europese uitrol

Door de IP-Sec VPN technologie is Netco in staat het Retailstekker netwerk razendsnel op allerlei locaties uit te rollen. Zolang er maar een internetverbinding is kan het netwerk gebouwd worden. Of het nu op basis van xDSL, Kabel, Satelliet of 3G/4G is, het is geen enkel probleem voor Retailstekker. Zodoende kunnen we door heel Europa razendsnel uitrollen. Vijf tot tien winkels per week openen is op deze wijze geen enkel probleem.

VOORDEEL

24 x 7 Monitoring

Netco / Retailstekker heeft ons direct toegang gegeven tot hun zéér uitgebreide monitoringsysteem. Hierin worden alle routers, switches, kassa’s en andere netwerkcomponenten 24×7 gemonitord. Door middel van een groot scherm op onze eigen IT-afdeling hebben we direct inzicht in de performance van het netwerk. We zien wat er “UP en Down” is en of de SLA’s wel worden gehaald. Volledig open en transparant.

VOORDEEL

De voordelen van Retailstekker op een rijtje

  • stabiel & betrouwbaar ‘dedicated’ netwerk
  • kostenefficiënte oplossing
  • hoge snelheid (3 Mb/s up en 40Mb/s down)
  • één factuur voor alle aansluitingen
  • snelle implementatie zonder verstoring werkprocessen
  • mogelijkheid tot PIN, Alarm, VoIP, 3G/4G backup etc, etc.
  • één centrale helpdesk 24×7 bereikbaar

VOORDEEL

Over Action Non Food

Action, met de slogan ‘verrassend volledig, verbazend voordelig’, Heeft inmiddels ruim 1000 vestigingen in heel Europa. Het distributiecentrum en het hoofdkantoor zijn gevestigd in Zwaagdijk-Oost (Noord-Holland). Action is opgericht in 1993.Het sterk wisselende assortiment is breed en loopt uiteen van huishoud, kantoor, cosmetica, levensmiddelen, speelgoed, textiel, glas, porselein en aardewerk en seizoenartikelen tot decoratief en doe-het-zelf. Wekelijks komen in deze winkels zo’n 100 tot 150 nieuwe artikelen binnen.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Top